-
EMX Industries

EMX Industries

EMX suunnittelee ja valmistaa erikoisantureita prosessiautomaation ja muun teollisuuden tarpeisiin. Tuotevalikoima sisältää erikoisantureita kuten väri-, kirkkaus-, ja kontrastiantureita. EMX:n antureita käytetään ajoneuvoteollisuudessa, metalli-, paperi- ja puuteollisuudessa sekä muovi- ja elektroniikkateollisuudessa. Lisäksi EMX:n antureita käytetään mm. lääketeollisuudessa.

Lue lisää
Endevco

Endevco

Amerikkalaisen Endevcon valmistaa kiihtyvyys- sekä paineantureita ja niihin liittyviä oheislaitteita.

Lue lisää
ICP DAS

ICP DAS

ICP DAS on hajautettuihin I/O-tuotteisiin ja väyläratkaisuihin erikoistunut valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita teollisuuden ja automaation tarpeisiin. ICP DAS on perustettu vuonna 1993.

Lue lisää
IEI Technology

IEI Technology

IEI on maailman johtavia teollisuustietokonevalmistajia, jonka valikoimiin kuuluvat mm. paneeli-PC:t ja näytöt, teollisuuskortit, sulautetut järjestelmät ja räkki-PC:t. IEI on osa ICP-ryhmää, joka on perustettu vuonna 1997 ja on listattu Taipein pörssissä.

Lue lisää
IMV

IMV

IMV is the world leading manufacturer offering dynamic vibration test solutions and services with physical locations across Europe and the Globe. Established in 1957, IMV has been in the forefront of research and development in the field of dynamic vibration systems. From single axis vibration test systems to six degrees of freedom, multi-axis vibration test systems and ECO shaker systems, IMV can provide a complete test solution.

Lue lisää
Lanner Electronics

Lanner Electronics

Lanner on erikoistunut tuulettimettomiin tietokoneisiin ja verkkolaitealustoihin (network appliance). Lanner on listattu Taipein pörssissä, ja se on maailman johtava network appliance -laitevalmistaja yli 30 % markkinaosuudellaan ja yli miljoonalla myydyllä laitealustalla.

Lue lisää
MK Test

MK Test

MK test systems suunnittelee ja valmistaa sähköisten latteiden-, järjestelmien- ja komponenttien testausjärjestelmiä, joilla testataan ja varmistetaan niiden toimivuus ja luotettavuus.

Lue lisää
Neosys

Neosys

Lue lisää
Netscout

Netscout

Lue lisää
Noqom

Noqom

Noqom-tuoteperhe sisältää optiset transceiverit, CWDM/DWDM -ratkaisut ja kuitukaapelit. Noqom-tuotteet valmistetaan yhteistyössä johtavien komponenttivalmistajien kanssa. Kaikilla Noqom-tuotteilla on kattava yhteensopivuus- ja laatutakuu, ja ne täyttävät teleoperaattoreiden ja teollisuuden vaatimat laatustandardit.

Lue lisää
ORing

ORing

ORing Industrial Networking Corp. focuses on innovation of industrial networking products. In 2008, ORing joined the ICP Group, the leading specialist in the Industrial PC electronics Manufacturing Services (EMS), and ORing then quickly gained large customers under ICP’s support. Over the years, ORing successfully expands sales and services channels all over the world to provide customers real time services.

Lue lisää
PCB Piezotronics

PCB Piezotronics

We design and manufacture sensors to measure vibration, acoustics, force, pressure, load, strain, shock & torque.

Lue lisää
Proton Products

Proton Products

Proton Products is a leading manufacturer of instrumentation and control equipment for use in industrial production. We continue to expand our product range with affordable, innovative technology that provides our customers with solutions that improve production capabilities and efficiency.

Lue lisää
PSL

PSL

Power Standards Lab on sähkön laadun monitorointilaitteisiin erikoistunut valmistaja. Kalifornialainen Power Standards Lab (PSL) on perustettu vuonna 2000, ja se on saavuttanut merkittävän aseman sähkön mittauslaitteiden valmistajana ja standardien kehittäjänä. PSL:n tuotteita on käytössä yli 40 maassa ympäri maailmaa.

Lue lisää
Savvius

Savvius

Savvius (ent. WildPackets) verkkoanalysaattorien valikoima kattaa työkalut ohjelmistopohjaisista vianselvitystyökaluista kokonaisiin verkonvalvonta- ja monitorointijärjestelmiin asti. Helppokäyttöisten työkalujen avulla verkon ongelmapaikat saadaan havaittua nopeasti, usein jo ennaltaehkäisevästi. Laitteistopohjaiset verkkoanalysaattorit voivat tallentaa verkkoliikennettä jatkuvasti, jolloin tietoliikenteen ongelmakohtiin voidaan palata jälkeenpäin.

Lue lisää
Teledyne LeCroy

Teledyne LeCroy

Teledyne LeCroy on johtava oskilloskooppien, protokolla-analysaattoreiden ja niihin liittyvien mittaus- ja testausratkaisujen valmistaja ja kehittäjä. Teledyne LeCroy on perustettu 1964, ja sen pääkonttori on Chestnut Ridgessä, New Yorkissa. LeCroylla on lisäksi toimipisteitä useissa Euroopan ja Aasian maissa.

Lue lisää
Thermo Scientific

Thermo Scientific

Thermo Scientific tarjoaa laitteita, ohjelmistoja ja palveluja laboratoriokäyttöön. Omniray edustaa Thermo Scientificin lämpökaappeja ja inkubaattoreita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Lue lisää
Vibratech

Vibratech

Vibratech is specialized on service and maintenance of vibration test systems from all the major brands on the market like IMV and LDS.

Lue lisää
Vitrek

Vitrek

Vitrek on nopeasti kehittyvä mittaus- testauslaitteiden valmistaja Kaliforniasta Yhdysvalloista. Heidän pääpainonsa on sähköturvallisuus-, teho-analysointi- ja korkeajännitetestereissä. Tuotteiden kehityksessä on ajateltu erityisesti laitteiden helppokäyttöisyyttä ja kustannustehokkuutta, mikä takaa kilpailukykyisen ratkaisun testaustarpeisiin.

Lue lisää
Vötsch

Vötsch

Lue lisää
Weiss

Weiss

Weiss on maailman johtava lämpö-, olosuhdetesti- ja simulointijärjestelmien valmistaja. Weissin tuotevalikoima sisältää lämpö-, sää- ja korroosiotestauskaappien lisäksi myös mm. walk-in- ja drive-in -testihuoneita.

Lue lisää