-

Tuulettimettomat tietokoneet

Tuulettimettomat tietokoneet

Tuulettimettomat tietokoneet ovat luotettava vaihtoehto esim. täriseviin ja pölyisiin ympäristöihin. Tuuletin on perinteisesti yksi herkimmin vikaantuvista osista tietokoneessa, joten passiivinen jäähdytys lisää koneen luotettavuutta ja elinikää huomattavasti. Lisäksi tuulettimeton kone on täysin äänetön. Valikoimassa myös IP-luokitellut ja Railway-standardin mukaiset mallit.

Lanner tarjoaa laajan valikoiman sovelluskohtaisia kestäviä teollisuustietokoneita vaativiin ympäristösovelluksiin. Lannerin räätälöidyt ja vakiona valmistetut kestävät IPC:t, jotka on suunniteltu täyttämään haastavat tekniset vaatimukset ja kokoonpanot, tarjoavat teollisuustason kestäviä laitteisto-ominaisuuksia, jotka takaavat ympärivuorokautisen toiminnan äärimmäisessä kuumuudessa, kylmässä, pölyssä tai kosteudessa.

Sintrones:lla on laaja valikoima tuulettimettomia tietokoneita eri sovelluksiin.Täyttää vaatimukset aina IP67 luokitukseen asti ja myös standardit E13- ja EN50155 standardit.Heidän tietokoneet ovat tunnetusti erittäin varmatoimisia ja valmistettu laadukkaista materiaaleista.