-

LaboTest Oy Huoltopalvelut

Tarjoamme huolto- kalibrointi- ja korjauspalveluja olosuhdesimulointi- ja tärinäsimulointi- ja muille testauslaitteille. Toimimme maailman johtavien laitevalmistajien kuten, Weiss&Vötsch Technik ja IMV huoltopartnerina Suomessa ja Ruotsissa (LaboTest AB). Huoltoteknikoilla on rautainen alan erikoisosaaminen ja vaativilla huoltokoulutuksilla takaamme osaamisen myös tulevaisuudessa. Palveluumme kuuluu myös testikaappien-, täristimien asennus-, käyttöönotto- sekä ylläpitopalvelut lähes kaikille laitemerkeille.

Olosuhdetestilaitteiden kalibrointi

Käyttämämme kalibrointilaitteet (lämpötila ja kosteus) on valmistettu ja tyyppihyväksytty Weiss Technik toimesta. Kalibrointimme ovat jäljitettävissä Weiss Technik GmbH:n akreditoituun kalibrointilaboratorioon. Näin myös meidän kalibrointitodistuksemme ovat jäljitettäviä. Huoltotietokannassamme on usean sadan laitteen huolto- ja kalibrointihistoria kylmäainetietoineen, joten pidämme asiakkaamme ajan tasalla kaikissa ylläpitoon liittyvissä asioissa.

Olosuhdetestilaitteiden huolto ja vuototarkastukset

Ylläpitohuollot tehdään SFS-EN 378-4 toimintatavan mukaisesti ja kaikissa huoltotoimenpiteissä noudatetaan yleisesti hyväksyttyjä toimintatapoja. Vuototarkastukset EU-direktiivin 517/2014 mukaisesti. Suora- ja epäsuora tarkastus. Olemme TUKES:in hyväksymä alan toimija.

Takuuajan vastuut

LaboTest vastaa myymiensä olosuhdetestilaitteiden-, uunien- ja täristimien takuuaikaisista vastuista kokonaisuudessaan.

Merkkiriippumattomat

Myymiemme merkkien lisäksi huollamme, korjaamme ja kalibroimme/verifioimme myös muut laitemerkit. Kalibroitaessa teemme epävarmuuslaskelmat sekä mittauspoikkeamien korjaukset joko kalibroitavan laitteen säätimen huoltotasolla tai toimilaitteiden asetuksilla.

Vasteajat ja joustava palvelu

Joustavan palvelun ja lyhyen vasteajan takaa hyvä maantieteellinen sijoittumisemme. Toimipisteet: Orimattila, Rautalampi ja Oulu Kaikilla huoltoteknikoilla on huoltoauto, joiden vakiovarustukseen kuuluu mm. kalibrointilaitteistot, erikoismittalaiteet ja -työkaluja. Autoissa myös laaja valikoima alkuperäisvaraosia ja eri laitemerkeille sopivat perusvaraosat kuuluvat vakiovarustukseen.

Yhdessä myyntitiimin kanssa

Yksi tärkeä osa-alue on toimia myyntitiimin vahvana tukena. Asiakastapaamisissa etsimme asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan testausmenetelmän ja sen toteuttamiseksi tarvittavat laitteistot, oheislaitteet ja niiden ylläpitopalvelut elinkaariperiaatteen mukaisesti.

Kylmäaineet

Olosuhdetestauslaitteissa käytetään lähes poikkeuksetta kylmäaineita. Vuonna 2020 astui voimaan uudet fluorisoivien kaasujen asetus, jolloin R404A-kylmäaine siirtyi kiellettyjen aineiden listalle uusin laitteiden osalta. Pystymme tekemään kylmäainemuutokset lähes kaikille R404A- ja vanhemmillekin kymäaineille.

”Osaamme sen mitä tarjoamme ja Teemme sen minkä lupaamme”


LaboTest Service Oy:n liiketoiminta sulautuu osaksi LaboTest Oy:tä 1.1.2022 alkaen

Huoltotoimintamme jatkuu muutoksen myötä kuten ennenkin. Myös yhteyshenkilöt ja osoitetietomme säilyvät ennallaan. Huoltodokumentit/laskutus siirtyvät LaboTest Oy nimen alaisuuteen. Mikäli yrityksenne on ollut myös LaboTest Oy:n asiakas, ei vaadittavia lisätoimenpiteitä meidän puolestamme ole.

Pyydämme kuitenkin huomioimaan nimenmuutoksen yritystemme välisessä kirjeenvaihdossa. LaboTest Oy:n laskutustiedot muuttuvat samalla päivämäärällä koskien ainoastaan meidän toimittajia. LaboTest Service Oy:n vanha Y-tunnus poistuu käytöstä samassa yhteydessä.

Olosuhdetestauslaitteiden ylläpitoa yli 60 henkilötyövuoden kokemuksella.

LaboTest Oy
Pasilanraitio 9B
00240 Helsinki
Y-tunnus: 2448781-0

Puhelin +358 29 0039 600

Sähköpostiosoitteet:
myynti: sales@labotest.fi
huolto: service@labotest.fi

Huollon yhteyshenkilöt:

Pasi Tuomola
Huoltopäällikkö
+358 40 519 2856
pasi.tuomola@labotest.fi

Jarno Niemelä
Huoltoteknikko
+358 (0)400 933 649
jarno.niemela@labotest.fi

Jari Masalin
Huoltoteknikko
+358 (0)40 779 7951
jari.masalin@labotest.fi

Juha-Pekka Pitkänen
Tulosyksikön johtaja
+358 40 715 66 60
juha-pekka.pitkanen@labotest.fi

Eva-Lisa Nurminen
Assistentti
+358 (0)400 951 516
eva-lisa.nurminen@labotest.fi

LaboTest Oy:n laskutustiedot 1.1.2022 alkaen:

Verkkolaskuosoite:
003724487810, operaattori BasWare, BAWCFI22

Paperilaskutusosoite:
LaboTest Oy, 00064 ADMINISTER
tai sähköpostilla: laskut@administer.fi

Ruotsi:

Labotest Service AB
www.labotest.se